Navigation Menu+

Serveis

Instal·lacions, reparacions i manteniments

_Serveis
  • Instal·lacions Integrals
  • Assessorament i projectes executius
  • Servei de reparació
  • Manteniments  preventius  i  correctius
  • Treballs verticals en alçada
  • Butlletins i legalitzacions*

A Plus Instal·lacions  abasta totes les necessitats en el sector de la construcció, ja sigui en l’àmbit de les instal·lacions com en la realització de projectes i legalització dels mateixos.

Comptem amb personal qualificat propi, en constant formació, i en els nostres treballs utilitzem les millors marques i qualitats per poder garantir la màxima satisfacció dels nostres clients; sempre buscant l’equilibri perfecte entre cost, qualitat, estètica i confort.

En totes les nostres instal·lacions oferim una garantia de 2 anys.

A Plus Instal·lacions  ofereix un servei específic de manteniment adreçat a les comunitats de veïns; El manteniment preventiu, correctiu i pro-actiu els farà sentir segur.

A Plus Instal·lacions  no només es dedica a les instal·lacions a gran escala, també dóna resposta al sector domèstic, sent un perfil d’empresa perfecta per a la realització de treballs a la llar. Ja sigui obra nova o bé reforma, el particular serà atès per un experimentat equip tècnic que li proposarà les solucions que millor s’adaptin a les seves necessitats.

Realitzem projectes, instal·lacions, reparacions i manteniments de: Electricitat i Telecomunicacions, Fontaneria, Gas, Aire Condicionat, Calefacció, Tractament d’Aigua, Xarxes Informàtiques, Sistemes d’Intrusió, Detecció i Extinció d’Incendis, Domòtica i Renovables.

Atenem a: Alella, Argentona, Badalona, Badia, Barberà, Barcelona, Castellar, Castelldefels, Cerdanyola, Cervelló, Cornellà, Esplugues, Gavà, Hospitalet, Granollers, La Llagosta, El Masnou, Mataró, Molins de Rei, Mollet, Montcada, Montgat, Montmeló, Montornès, Palma de Cervelló, Papiol, Parets, Polinyà, Ripollet, Prat de LLobregat, Rubí, Sabadell, Sant Andreu de la Barca, Sant Adrià, Sant Boi, Sant Climent, Sant Cugat, Sant Feliu, Sant Joan Despí, Sant Just, San Pere Ribes, Sant Vicenç, Sant Quirze, Santa Coloma Gramanet, Santa Perpetua, Santa Coloma Cervelló, Santa Margarita i Els Monjos, Sitges, Teià, Terrassa, Tiana, Pallejà, Viladecans, Vilafranca, Vilanova, Zona Franca. .